Lansarea revistei Corabia Copiilor!Anunţ eveniment:

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului vine cu o surpriză, pe care Societatea Biblică din România speră să o primiţi cu bucurie.
Părinţii şi copiii sunt invitaţi să participe la lansarea şi vânzarea la preţ promoţional a primului număr al revistei Corabia Copiilor, marţi
• de la ora 16:00 la Librăria Metanoia, str. Nufărului, colţ cu str. Apateului (orice alt produs comercializat de librărie va putea fi achiziţionat la preţ redus în timpul programului de lansare a revistei),
• de la ora 18:00 la Cafeneux, str. Nicolae Jiga.
Corabia copiilor se adresează copiilor între 7 şi 12 ani şi este asemenea unei călătorii, sub îndrumarea personajului principal, Luca, printr-o diversitate de subiecte interesante şi palpitante pentru lumea copilului.
Revista este o modalitate de a petrece cât mai folositor şi mai plăcut timpul liber, dar şi un mijloc de prezentare a lumii şi a principiilor de viaţă prin prisma Cuvântului lui Dumnezeu. Sunteţi invitaţi, aşadar, să fiţi părtaşi acestei acţiuni îndrăzneţe, alături de copiii pe care vi i-a dat Dumnezeu. Echipa de redacţie vă aşteaptă cu drag (şi cu surprize  ).

2 comentarii:

Ofelia Cosma spunea...

Ce frumos ai scris...

si nu mi-ai povestit.. cum a fost lansarea? ti-a intrecut asteptarile?

IOANA BLAGA spunea...

a fost frumos, dar a fost si foarte obositor.