Azi...


Ce facem cu visurile neîmplinite? Renunţăm la ele, le ignorăm ca şi cum nici măcar nu ar fi trecut prin sita inimii sau a minţii noastre... sau încercăm imposibilul şi luptăm mai departe? ...

9 comentarii:

Anonim spunea...

nu renuntam la visurile noastre.. pt ca orice vis nobil... se va implini! Dumnezeu rade de ceea ce noi numim imposibilitati!

IOANA BLAGA spunea...

Mulţumesc, Anonim, pentru răspuns. În ciuda tuturor necunoscutelor care-mi apar în drum, cred că sunt datoare, măcar pentru mine însămi, să lupt pentru visurile mele nobile, aşa cum spuneai de frumos!

Anonim spunea...

Sa renuntam la ele...? renuntand la visurile noastre, renuntam la viata noastra.

Anonim spunea...

numele meu... poate Discret nu anonim.

IOANA BLAGA spunea...

Deci e hotarat!
Nu renuntam la visuri, Discret!

Cristi spunea...

Poate, realizandu-ne visurile nu vom dobandi fericirea sperata, dar, un vis neimplinit ne va bantui, cu siguranta, pentru tot restul existentei noastre. Visurile trebuiesc implinite, daca nu pentru ele insele, macar pentru a ne face viata suportabila si a putea visa din nou.

IOANA BLAGA spunea...

Da, Cristi, câtă dreptate ai! Un vis neîmplinit te bântuie, mai ales dacă e realizabil... mai bine încerc şi caut, decât să regret mai târziu că nu am făcut nimic!

Ofelia Cosma spunea...

eu nu am renuntat sa cred ca visul meu de 11 ANI de zile de a vedea cu ochii mei PARISUL... si in mod special TURNUL EIFFEL se va realiza...
si cel mai frumos cadou de ziua mea l-am primit de la mami... 8 mai 2011... ziua mea petrecuta in Paris.:X de vis...:X
cu siguranta nu renunt, si cred ca orice vis nobil se va implini.:)

IOANA BLAGA spunea...

mă bucur Ofelia! O parte din visurile mele s-au realizat şi continuă încă...