un nou blog...

De ceva vreme mă tot gândesc să fac un blog nou pe care să-l "leg" de una dintre activităţile mele profesionale. Cea de coordonator al unui proiect de Educaţie pentru abstinenţă şi un proiect mai  nou, Efectele negative ale pornografiei. Aşa că azi m-am încărcat cu răbdare, şi la sfârşitul zilei am văzut rezultatul. Linia de trecere - Prinde rădăcini şi scrie! a luat viaţă.
De ce Linia de trecere? Pentru că uneori, oamenii fac alegeri şi lucruri care fără îndoială trec dincolo de linie. Când vine vorba de relaţii sănătoase sunt câteva lucruri importante de luat în considerare pentru a ne asigura că suntem întotdeauna pe partea dreaptă a liniei. Cum ar fi comunicarea, încrederea şi respectul. Este ca şi linia continuă din mijlocul şoselei. Ştii că nu ai voie să o iei la dreapta sau la stânga. 
Blogul se adresează în mod deosebit tinerilor din instituţiile şcolare bihorene, adolescenţi cu care port discuţii interesante legate de viaţă. Dar desigur, oricine poate scrie care are o părere decentă despre temele abordate. 
Cam atât despre asta, aici!

2 comentarii:

Ofelia Cosma spunea...

foarte faina idee.. acest nou blog;)
astept sa vad rezultate...

IOANA BLAGA spunea...

multumesc!